Ik denk hier vaak over na, het is eigenlijk iets dat constant door mijn hoofd speelt, en blijkbaar geloof ik er ook wel in, anders had ik deze blog niet opgestart…

Het is ook zeer grappig dat je vaak van vele kanten te horen krijgt, je kan er vanaf geraken, je kan fibromyalgie overwinnen, als je het maar echt wilt! Wel, nieuwsflash… Niemand wil dit, dus geef me dan jouw magische oplossing en ik volg ze meteen! 🙂 Kennen mijn lotgenoten dit ook? Laat dan even van je horen in de reacties hieronder. Hoe gaan jullie hiermee om? Ik probeer het zo goed mogelijk te negeren, aangezien diegenen die dit zeggen nooit echt een oplossing blijken te kunnen aanbieden…

Dus ga ik zelf maar op zoek naar mijn magische oplossing om fibromyalgie te overwinnen! 🙂

Het enige grote vraagteken dat ik heb is hoe? Ik vind regelmatig wel eens een middel dat helpt met hete ene of het andere symptoom, maar een magische pil bestaat er duidelijk nog niet. Ik ben al zeer blij dat ik terug genoeg energie heb om deze blog te schrijven en onderhuiden en tegelijk voor mijn dochtertje kan zorgen. Dat heb ik te danken aan doTERRA zoals jullie in een aantal andere blogs kunnen lezen.

Ik ben niet van plan om op te geven en deze ziekte te laten overwinnen, ik blijf vechten en zoeken tot ik op een punt kom dat ik zeg: met deze mate van beweeglijkheid en pijn kan ik leven, dit is te doen.

Dit punt heb ik echter nog lang niet bereikt, dus gaat mijn zoektocht verder! Ik ben heel benieuwd naar wat anderen doen om om te gaan met deze ziekte, dus heb jij fibro en heb je een natuurlijk middel dat jij erg goed helpt, laat het me even weten!

Lieve knuffels en wees natuurlijk gezond,

Lins

Over mij

Wat denken jullie? Kan het? Fibromyalgie overwinnen?

4 thoughts on “Wat denken jullie? Kan het? Fibromyalgie overwinnen?

 • 08/03/2014 at 17:42
  Permalink

  Tja, goede vraag “Kan het, fibro overwinnen”…… Zelf denk ik dat je het lichamelijk niet kunt overwinnen maar je kunt er zeer zeker wel mee om leren gaan door een positieve houding aan te nemen. Kijk naar de dingen die je nog wel kunt en blijf niet hangen in de dingen die je niet meer kunt dat maakt het een stuk draaglijker. Zelf weet ik pas ruim een jaar (na jaren onbegrepen en niet geloofd te worden door de arts en zelfs te zijn beland bij een psychiater) dat ik Fybro, gewrichtsreuma en artrose in alle gewrichten heb. Ik ben nu begonnen met het lezen van het boek “geen dag zonder pijn – leven met fybromyalgie” van Aty van Galen en hoop hier nuttige informatie uit te kunnen halen.

  Reply
  • 09/03/2014 at 16:00
   Permalink

   Ja, boeken doen veel met de gemoedstoestand. Ik ga me er echter nog niet bij neerleggen. 🙂 xxx lins

   Reply
 • 09/03/2014 at 07:21
  Permalink

  Je hoeft helemaal niet te leven met pijn!!!

  De medische wetenschap doet aan symptomen bestrijding.
  gezien dat fybro, reuma etc veel meer inhoud dan enkel de pijn bestrijden, komen ze niet verder. Daarom dat er zoveel mensen vastlopen.

  Ik begeleid mensen met deze klachten en zet hun leven weer helemaal op het spoor. Het is echt wel mogelijk om terug een comfortabel leven te hebben !!!

  Reply
  • 09/03/2014 at 15:59
   Permalink

   Neem even contact op Luc, ik heb zeker interesse in wat je te vertellen hebt en wat je aanbiedt.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*