Als het gaat om gezond leven, kan je jezelf in één van volgende categoriën plaatsen.

Nr 1: de woorden “gezond leven”, doen u in gedachten de lijst van gezonde gewoontes overlopen die u reeds implementeert in het dagelijkse leven, u heeft de wellness levensstijl grotendeels onder de knie.

Nr 2: Je hebt het gevoel dat je wel probeert, maar voelt je vaak nog overweldigd en hebt wat aanwijzingen of tijd nodig om echt van start te geraken.

Nr 3: Je hebt nog niet echt nagedacht over gezonde gewoonten en of je zelf wijzigingen moet aanbrengen om gezond te leven.

Ongeacht waar u zich bevindt in deze categoriën, er zijn manieren voor alle drie groepen om verbeteringen aan te brengen en deze in je dagelijkse leven te verweven. Wanneer u denkt aan gezonde gewoonten, is het gebruik van de voordelen van etherische oliën en doTERRA-supplementen een grote stap voorwaarts om uzelf sterker en gezonder te maken. Als u een DoTERRA Wellness Advocate of klant bent, is de kans groot dat u momenten in uw leven hebt waarin u de producten meer gebruikt dan anders. Het is tijd om je kennis even op te frissen of zelfs iets nieuws te leren om te zien hoe je je leven kunt veranderen in de positieve zin.

Voor elke categorie, of je nu al gericht bent op gezond zijn, of je moet nog beginnen, dit is je kans om jezelf uit te dagen.

Hier zijn nog zes redenen om deel te nemen:

  1. Het zal je helpen je op je best te voelen. Door deze uitdaging aan te gaan, haal je de energie en passie terug die gepaard gaat met een gezondere jij. Dit is onze belangrijkste reden omdat iedereen een potentieel binnenin heeft dat gemakkelijker te bereiken is wanneer je lichaam en geest worden verzorgd.
  2. Je hebt een bepaald doel. Een doel gezonder te zijn, zal je nergens brengen, tenzij je een manier vindt om jezelf verantwoordelijk te stellen en je een plan hebt opgesteld om te volgen. Deze uitdaging helpt je beide te doen, met een schema dat je moet volgen op basis van aanbevelingen van Dr. Hill en leuke uitdagingen om je in te zetten.
  3. Je zorgt ervoor dat je jezelf ook op andere gebieden in je leven op succes kan focussen. Andere aspecten van je leven krijgen een groot voordeel wanneer je niet gestresst hoeft te zijn over je welzijn en gezondheid. Als je probeert om voor je geliefden te zorgen, een doTERRA-bedrijf op te zetten of fitnessdoelen te bereiken, zal de Daily Health Habits-uitdaging je de kracht en energie geven om te slagen.
  4. Leer bij. Door deze uitdaging krijg je een enorme hoeveelheid kennis over alle betrokken producten. Je leert hoe je elk product beter kunt opnemen in je eigen dagelijkse routine en vervolgens kan je ondervinden wat voor jou het beste werkt.
  5. Je wordt een resultaat van het product. Het kan zijn dat u worstelt met het gebruik van doTERRA-supplementen en oliën, ook al kent u hun voordelen maar al te goed. Met de uitdaging heb je nu een gedetailleerd schema om ze in je levensstijl op te nemen. Een extra bonus? Door persoonlijke ervaringen met het product te hebben, kunt u anderen ook beter helpen.
  6. Win prijzen. Door dagelijks deel te nemen aan de challenge op de sociale media, maakt u kans om prijzen te winnen. Aan het einde van de uitdaging wordt de ultieme hoofdprijs uitgereikt aan 1 van de personen die elke dagelijkse uitdaging tijdens de wedstrijd op tijd voltooide.

We zullen binnenkort meer informatie publiceren over hoe jij de olieroutine in je dagelijkse leven kan gaan toepassen en je krijgt een PDF-tracker.

Bekijk deze handige infographic om nu al te zien hoe u uw producten kunt gebruiken.