Het getrouwheidsprogramma (LRP) werd gecreëerd als een manier voor dōTERRA om hun appreciatie voor u, onze wellness informanten te tonen. Door een automatisch terugkerende maandelijkse bestelling te plaatsen, ontvang je een aantal voordelen, inclusief andere bonussen verdienen in het compensatie plan. Je kan ten alle tijden elke bestelling wijzigen en de datum aanpassen in je persoonlijke online portaal onder de Shop tab. Twijfel je nog of je al dan niet via het getrouwheidsprogramma wil bestellen? Bekijk even onderstaande redenen:

  1. Je verdient een percentage terug. Afhankelijk van of, en met welke registratiekit je start, (bekijk de diverse punten waarmee je start voor elke kit op de Enrollment Kit flyer). Je registreren met het LRP programma betekent dat je minstens 10% van je bestellingen terugverdient in punten. Hoe langer je in het programma blijft, hoe hoger het percentage dat je terugverdient wordt, tot je na 13 maanden op 30% zit.
  2. LRP punten en gratis product: Het percentage dat je terugverdient door je getrouwheidsbestellingen wordt toegevoegd aan je account in de vorm van productpunten. Je kan deze punten gebruiken om gratis product te bestellen.
  3. Is nodig om de Power of 3 en Fast Start bonussen te verdienen: Om te qualificeren voor Power of 3 Bonus en Fast Start, moet je een LRP van minstens 100 PV op je maandelijkse bestelling staan hebben. Wanneer je actief bent in de business door te delen, in te schrijven en te bouwen, helpen deze bonussen je je business verder uit te bouwen.
  4. Product van de maand (POM) voordeel: Wanneer je maandelijkse LRP 125 PV bedraagt, zit je automatisch in de ‘product van de maand’ club, en ontvang je dus een gratis product bij je bestelling. Tip: Onthou dat je getrouwheidsbestelling moet doorgaan voor de 15de van de maand om het gratis product van de maand te ontvangen.

*Tip: Wanneer je zeker wil zijn dat je ten volle kan genieten van de maandelijkse promoties, zet dan je bestelling na de 2de van de maand, daar de promoties op de 1ste van de maand worden bekendgemaakt. 

Waarom LRP gebruiken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*