drhill2

Dr. David K. Hill is een expert op het vlak van welzijn en etherische oliën, en hij is het hoofd van het medische medische onderzoek bij dōTERRA.

Hoe gebruik ik de etherische olie om aan mijn persoonlijke noden te voldoen?

Er zijn altijd gezondheidsindicators. We hebben indicators voor welk type voeding goed voor ons is, en welk niet. Dit is een normaal proces dat we doorlopen. Hetzelfde geldt ook voor etherische oliën. Het kan best zijn dat niet elke etherische olie hetzelfde effect heeft op elk van ons. Het is juist dat individueel karakter van de olie, gecombineerd met het individueel karakter van onze persoonlijke noden dat ons toelaat de voordelen te behalen waar we het meest naar op zoek zijn. Hier achter komen vraagt wel een beetje tijd om te leren de etherische oliën reageren op onze eigen omstandigheden.  Eens je hierachter gekomen bent – wanneer je de basis verstaat – bieden de etherische oliën je iets dat je nergens anders kan vinden. 

Waarom varieert het aroma van een etherische olie soms?

Eén van de voordelen van etherische oliën is de variaties die ze bieden. Etherische oliën zijn pure plantenextracten die van tijd tot tijd lichte variaties bevatten. Deze variatie is soms te wijten aan oncontroleerbare omgevingsfactoren zoals weersomstandigheden, temperatuur, zonlicht, vochtigheid en de conditie van de ondergrond op het moment van de oogst. Aan de andere kant, zijn er vele zaken die de kwaliteit van de olie bepalen die we wel onder controle kunnen houden door de juiste oorsprong te garanderen, destillatie technieken, productie procedures en kwaliteitstesten. Mensen hebben een goed reukvermogen, dus zelfs kleine vanities kunnen worden opgespoord, zelfs wanneer de therapeutische eigenschappen van de olie onveranderd blijven. Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel aroma belangrijk is, dit aroma vaak een reflectie is van omgevingsfactoren en niet altijd een kwaliteitsindicator is. Deze natuurlijke variaties zijn in geen geval een teken van een lage kwaliteit van het product, maar demonstreren daarentegen hoe ongelofelijk veelzijdig planten en hun vermogen om zich aan te passen aan hun omgeving zijn. Dit aanpassingsvermogen is één van de vele redenen dat individuen goede ervaringen met etherische oliën blijven hebben.  

Wat zijn de basis fundamenten die ik zou moeten volgen om de immuniteit bij mijn familie te verhogen?

We hebben de neiging om ons extra bewust te zijn van immuniteit gedurende de wintermaanden wanneer het verkoudheids- en griepseizoen aan de orde is. Het is belangrijk een dagelijkse routine te ontwikkelen van het gebruik van etherische oliën dat het vernevelen en het aanbrengen op de huid en oppervlakken inhoudt gedurende deze tijd waarin het immuunsysteem extra belast kan worden. Samen met etherische olie, is goede voeding een sleutel aspect om een sterk immuunsysteem te behouden voor de ganse familie. De Lifelong Vitality producten en citrus oliën zijn krachtige stabilisators voor de immuniteit die we dagelijks zouden moeten gebruiken. Citrus oliën kunnen de productie van glutathione verhogen. We weten dat glutathione celstructuren van het immuunsysteem verstevigd, en zo geven glutathione levels ons een betere weerstand in alle weefsels van ons lichaam. We moeten ons ook bewust zijn van de dingen die ons afweersysteem tegenwerken (stress, slechte voeding, etc.) en deze zaken controleren door onze levensstijl aan te passen en dagelijks etherische oliën te gebruiken.

Essential-Oil-Recommendations

Indien u interesse heeft in één van de producten, kijk dan even onder de tab producten kopen of neem contact op met mij.

 
Vertaling van: http://doterrablog.com/ask-doctor-hill-immunity-aroma-and-personal-needs/#sthash.iph5GGny.dpuf
 
*Deze uitspraken zijn niet gecontroleerd door het Food and Drug Administration. dōTERRA producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen. Zwangere en borstvoedende vrouwen en personen met gekende medische condities zouden hun arts moeten consulteren voor het gebruik van één van de doTerra producten.
Vraag het aan Dr. Hill: immuniteit, aroma en persoonlijke noden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*