In België en Nederland kampt ongeveer 47% van de bevolking met overgewicht. 15% van de Nederlandse jongeren tussen de 2 en 25 jaar heeft te kampen met overgewicht. In belgië wordt dit cijfer op 18% geschat. Als je de link tussen overgewicht en diabetes type II, hart- en vaatziekte en zelfs kanker in overweging neemt, zijn dit toch best beangstigende cijfers. Hoe dikker onze maatschappij wordt, des te zieker wordt ze.

Gelukkig zorgen diezelfde vooruitgang in de moderne wetenschap die ons een zittend en comfortabel leven bezorgen, ons ook nieuwe inzichten over hoe we onszelf magerder en gezond kunnen houden. Het Doterra slim&sassy® programma voor gewichtsverlies maximaliseert het potentieel van natuurlijke ingrediënten om ongewenste kilo’s weg te houden en er geweldig uit te zien en te voelen!

949285_40326566

Van vet naar skinny!

Voordat je vet kan gaan verliezen, moet je eerst een beter inzicht hebben in wat vet nu eigenlijk is en waar het vandaan komt. De favoriete bronnen van energie voor ons lichaam zijn koolhydraten, vetten en eiwitten die we uit onze voeding halen. Wanneer je echter meer consumeert dan je gebruikt, dan worden deze extra calorieën opgeslagen in vetcellen voor later gebruik.

Vetweefsel ontstaat uit het embryologisch bindweefsel, in de stroma, de lijm die de vetcellen samenbindt vindt men stamcellen terug. Vetcellen ontstaan uit deze stamcellen, de vetcel wordt ook wel adipocyt genoemd, vergelijk deze maar met ballonnetjes die opgeblazen worden. Wanneer onze nood aan calorieën groter is dan de inname die we krijgen via onze voeding, dan worden er calorieën vrijgemaakt die waren opgeslagen in onze vetcellen en deze worden in de bloedbaan gebracht om energie te leveren. Een gezond lichaamsvet percentage in stand houden betekent dat we de productie van nieuwe vetcellen dienen te vertragen en verbranding van calorieën uit lichaamsvet dienen te stimuleren.

Minder eten + meer lichaamsbeweging = magere lichaamsmassa

Het slim&sassy® programma voor gewichtsverlies

Het slim&sassy® gewichtsverlies programma incorporeert 3 aspecten die gezondheid, energie en succes op lange termijn garanderen.

Het eerste is het gebruik van Doterra supplementen, etherische oliën en de trim shake maaltijdvervanger om de calorie inname te verminderen en je inspanningen om gewicht te verliezen maximaal te laten opbrengen.

Ten tweede ga je juist moeten eten door de porties aan te passen en voeding te kiezen met zo min mogelijk calorieën en zo veel mogelijk voedingsstoffen.

Ten derde moet je meer bewegen om fit te blijven en meer calorieën te verbranden.

Het volgende schema toont de simpelste manier om de Slim&Sassy® etherische olie en de Slim&Sassy® TrimShake™ in je dagelijkse eetregime in te passen. Andere Doterra supplementen zullen dit basis regime aanvullen, hierbij hoort ook het Lifelong Vitality pakket waar we later op terug komen.

Het Slim&Sassy® gewichtsverlies schema:
 • Voor het ontbijt: Slim&Sassy® etherische olie om het metabolisme te versnellen
 • Ontbijt: Slim&Sassy® TrimShake™
 • Tussen de maaltijden: Slim&Sassy® etherische olie om het metabolisme te versnellen
 • Middagmaal: Een gezonde maaltijd of de Slim&Sassy® TrimShake™
 • Tussen de maaltijden: Slim&Sassy® etherische olie om het metabolisme te versnellen
 • Avondmaal: Gezonde maaltijd
 • Tussen de maaltijden: Slim&Sassy® etherische olie om het metabolisme te versnellen
Slim & Sassy etherische olie om het metabolisme te versnellen

SlimSassy_15mlDoterra’s Slim&Sassy® etherische olie om het metabolisme te versnellen is een formule met 100% Certified Pure Therapeutic Grade essentiële oliën, samengesteld om te helpen de eetlust te onderdrukken tussen de maaltijden. Slim&Sassy® bestaat uit een mix van etherische oliën van pompelmoes, citroen, pepermunt, gember en kaneel. Het bevat geen calorieën en is een excellente vervanging voor dranken met veel calorieën of dranken met artificiële zoet- of kleurstoffen.

Hoe deze olie te gebruiken?

Doe 3 tot 5 druppels van de essentiële olie in 250 ml water, 3 tot 5 keer per dag. Drink van dit smaakvolle water tussen de maaltijden door en aan het begin en einde van de dag. Slim&Sassy® is ook perfect te gebruiken in je waterfles (glas of roestvrij staal) tijdens het sporten of outdoor activiteiten. Pak probleemgebieden aan of maak je huid zacht door de olie op de huid aan te brengen. De olie kan ook verneveld worden om de stemming te verbeteren en te kalmeren.

Voornaamste voordelen
 • Ondersteunt je inspanningen om minder te eten en meer te bewegen voor permanent gewichtsverlies op een gezonde manier door je lichaam te helpen wennen aan de verminderde calorie opname tijdens het diëten.
 • Helpt de eetlust te managen en hongeropstoten te verminderen tussen de maaltijden in.
 • Ondersteunt een gezond metabolisme van vet en energie productie.
 • Helpt de maag kalmeren en gastro-intestinale problemen die soms met diëten geassocieerd zijn te voorkomen of verminderen.
 • Vermindert oxidatie en ondersteunt de weerstand van de cel.
 • Verbetert de gemoedstoestand, wat geassocieerd wordt met succesvol gewichtsverlies.
 • Verbetert de hydratatie tijdens het dieet, tijdens het sporten en gedurende de dag.
Wat maakt dit product zo uniek?
 • 100% Certified Pure Therapeutic Grade etherische oliën
 • Geen cafeïne of andere stimulerende middelen
 • Geen suikers, nul calorieën
 • Geen artificiële kleurstoffen, smaakstoffen of ingrediënten
 • Makkelijk en veilig te gebruiken zonder schadelijke neveneffecten
TrimShake™ met Essentra®Trim

trimshakeSlim&Sassy® TrimShake™ is een makkelijke en lekkere shake mix die de essentiële voedingsstoffen van een gezonde, volwaardige maaltijd biedt, plus gecombineerd met magere melk, bevat de shake slechts 210 calorieën per maaltijd. Wanneer je de shake gebruikt als maaltijdvervanger voor 1 of meerdere maaltijden per dag, kan deze je helpen ongewenste vetopslag te laten verdwijnen door calorieën te verminderen en door meer beweging te gaan toevoegen aan je levensstijl.

In de TrimShake zit 250 mg Essentra®Trim, een gepatenteerd ingrediënt dat klinisch bewezen heeft stress-eten, overeten en honger naar koolhydraten onder controle te houden. Het helpt bij gezonde mensen ook de bloedsuikerspiegel binnen de normale grenzen te houden. Het verhoogt de energie en vermindert de vermoeidheid tijdens dieet en sporten.

De TrimShake stelt 16 g van een proteïne mix van whey-, erwten- en rijsteiwitten ter beschikking. Deze voorzien belangrijke aminozuren die verlies van spiermassa tijdens het diëten tegengaat en verbetert de spierspanning tijdens sporten en diëten.

De shake is beschikbaar in Vanille en Chocolade.

Heeft u interesse in 1 van de producten in dit artikel? Klik hier

Indien u vragen heeft over de producten, stel ze dan gerust hieronder, ik antwoord u indien mogelijk binnen de 24 uren. Laat me ook even weten wat u reeds probeerde en welke resultaten u haalde.

Overgewicht aanpakken op een natuurlijke manier!
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*