Ik ben Lindsey, Lins voor de vrienden. Ik ben op dit moment 29 jaar oud en ik ben de mama van Nina die 3 jaar oud is. Indien je reeds kindjes hebt hoef ik je natuurlijk niet te vertellen dat Nina het middelpunt van mijn universum is. Indien je nog geen kindjes hebt zal je het ooit nog wel merken 🙂 Nina is een regelrechte spring-int-veld, ze heeft de genen van haar grootmoeder duidelijk overgeërfd. Zij is één van de redenen dat ik deze blog ben begonnen. Ik realiseer me namelijk hoe langer hoe meer dat er heel veel ongezonde stoffen zijn waar we dagelijks mee in contact komen.

In schoonmaakmiddelen, medicatie, wasmiddelen, zelfs in onze voeding zitten best wel wat schadelijke stoffen! Nu, ik ben niet van de mening dat je alles kan vermijden, en waarschijnlijk hoeft dat ook niet, ons lichaam is namelijk best instaat een heel aantal zaken te verwerken, maar toch wil ik het voor mijn dochter (en mezelf) zo natuurlijk mogelijk houden en dus ga ik samen met jullie op zoek naar natuurlijke alternatieven voor een aantal van de voorgenoemde producten.

Nu even nog wat meer over mezelf. Ik ben een zeer grote dierenvriend, en dus heb ik een groot deel van mijn leven besteed aan het leren over en het werken met dieren. Toen ik een kleine drie jaar geleden zwanger werd, was ik in de wolken! Ik was er me wel van bewust dat het een moeilijke periode ging worden aangezien ik net was gestart met mijn eigen zaak, ik deed gedragstherapie voor honden, een hondenschool en een hondentrimsalon. Ik wist echter niet hoe zwaar het zou worden, ik kreeg namelijk de ene na de andere zwangerschapskwaal en het ging langzaam maar zeker steeds slechter met mij. Gelukkigerwijze was dit niet het geval voor Nina, zij groeide zeer goed en had absoluut geen tekorten.

Maanden aan een stuk voelde ik me leeg, zonder energie, heel mijn lichaam begon pijn te doen. Ik hield me steeds voor dat dit na de bevalling zou beteren, maar dit was niet het geval. Het werd steeds erger, tot het zover kwam dat ik naar de reumatoloog gestuurd werd.  Uiteindelijk duurde het tot maart 2013 voor ik de definitieve diagnose kreeg: fibromyalgie. Voor diegenen die niet bekend zijn met de ziekte, ze moeken het ook wel spierreuma. Het komt erop neer dat ik pijn heb, elke dag, een ganse dag lang. Ook mijn maag en darmen lijden onder deze ziekte, en mijn energiepijl zat een hele tijd onder nul.

Uiteindelijk maakte ik via een vriendin kennis met de producten van Doterra, dit betekende voor mij een ommekeer. Ik startte met hun best verkopende product, de Life Long Vitality. En dit voedingssupplement deed wat het beloofde, na een week voelde ik al een duidelijk verschil in mijn energiepijl. Na ongeveer 3 weken kon ik stoppen met het nemen van de maagbeschermers die ik de laatste paar jaren voor lange periodes aan een stuk nam. Mijn darmen, die nooit juist leken te doen wat ze moesten doen – ofwel passeerde alles e snel, ofwel dagen aan een stuk niet – begonnen ook langzaam maar zeker een nieuwe regelmaat te vinden. Vaarwel opgeblazen gevoel, vaarwel moeheid, welkom vitaliteit.

Door deze ervaring met de producten van Doterra besliste ik om meerdere producten te gaan uitproberen en ik wil jullie bij deze reis door de wereld van natuurlijke gezondheidsoplossingen betrekken door middel van deze blog. Ik vind dat een product dat zoveel potentieel heeft om het leven van mensen te verbeteren, om de kwalen waar u mee kampt op te lossen, dat ik dit product moet delen! Dus wees welkom en kom mee op mijn reis door de wondere wereld van etherische oliën en natuurlijke voedingssupplementen!

Lieve groetjes en knuffels,

Lins

Email: lins@natuurlijk-gezond.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*