Droog, beschadigd haar? Miloenen vrouwen kunnen ervan meespreken. Producten kopen die de haren diep verzorgen of een verzorgende behandeling laten doen kan duur zijn, en de meeste behandelingen bevatten onnodige chemicaliën die niet goed zijn voor jou en het milieu.

Dus wat moet je er dan aan doen? Maak je eigen producten natuurlijk! Deze zelfgemaakte diepe verzorging voor het haar is makkelijk te maken en zal je haar zacht, gland en vrij van chemicaliën maken. Dus bel je vriendinnen voor een leuke home-spa avond!

natuurlijk gezonde lokken

Materialen die je nodig hebt:

3 eetlepels kokosolie
1 eetlepel olijfolie
8 druppels dōTERRA etherische oliën
Keukenrobot of handmixer

Een aantal goede etherische oliën voor je haar zijn: Lavender, Peppermint, Rosemary, Geranium, and Clary Sage. Je kan er een uitkiezen, of ze allemaal gebruiken in je diepe conditioner. 

Gebruiksaanwijzing:

1- Doe 3 eetlepels kokosolie, 1 eetlepel olijfolie en de etherische oliën in een kom.

kokosolie voor het haar

olijfolie voor het haar

etherische olie voor het haar

2- Mix op de medium/high stand voor 5 minuten tot de ingrediënten tot een dikke, crème consistentie gemixt zijn.

resize61

resize71

resize8

3- Eens klaargemaakt, breng je de mix aan op schoon, droog haar. Kam door de haren met een brede kam om de mix gelijkmatig te verdelen over je haren. Laat 15-20 minuten inwerken. Spoel uit, was en stijl je haren zoals gewenst.

hair

4- Herhaal één maal per week, of zo vaak als je zelf wil. Geniet van je zachte, gezonde en natuurlijk gezonde haren!

*Deze uitspraken zijn niet gecontroleerd door het Food and Drug Administration. dōTERRA producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen. Zwangere en borstvoedende vrouwen en personen met gekende medische condities zouden hun arts moeten consulteren voor het gebruik van één van de doTerra producten.

Natuurlijk gezonde haren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*