Het tweede onderdeel van de Life Long Vitality pack is de Microplex VMz, het voedingsstoffen complex.

In onze hedendaagse maatschappij heeft onze voeding voldoende, of zelfs een overmaat aan calorieën.  Maar recent onderzoek geeft aan dat zelfs wanneer we meer eten, we toch steeds minder essentiële voedingsstoffen voor een optimale gezondheid binnenkrijgen.

microplex

Het grote deel van de vitaminen en mineralen die ons lichaam gebruikt zijn diegenen die opgenomen worden uit de voeding die we eten.  Wanneer we vitaminen apart innemen of wanneer we synthetisch gemaakte vitaminen nemen, zijn deze veel moeilijker herkenbaar en te absorberen als voedingsstoffen door ons lichaam.  De uit voedsel gehaalde vitaminen in Microplex VMz worden gepresenteerd in een gepatenteerde glycoproteïne omhulsel om de biologische beschikbaarheid te verhogen.  Vertering van de vitaminen en mineralen wordt eveneens vergemakkelijkt door de aanwezigheid van een mix van verteringsenzymen en minerale activators.

Microplex VMz is een volledig natuurlijk, gebalanceerd, hoge kwaliteitssupplement. Het heeft een mix van essentiële antioxiderende vitamines A,C,E en een energiecomplex van vitamines B en 800 IU vitamine D. Het bevat mineralen voor het metabolisme en essentiële voedingsstoffen voor het beendergestel, calcium, magnesium, zink en mineralen van organische oorsprong.

Voor nog meer info over Microplex VMz, klik HIER.

Lieve groetjes en wees natuurlijk gezond!

Lins

Microplex VMz : onderdeel van de Life Long Vitality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*