Marjolein olie Productbeschrijving:

Algemeen erkend voor zijn vermogen om voedsel te kruiden, is essentiële olie van Marjolein een uniek kookadditief met veel extra interne en externe voordelen. Het kruidachtige aroma van marjolein olie kan worden gebruikt om stoofschotels, dressings, soepen en vleesgerechten op smaak te brengen en kan de gedroogde marjolein vervangen tijdens het koken. Afgezien van de culinaire voordelen, kan marjolein intern worden genomen om een gezond cardiovasculair en immuunsysteem te ondersteunen. * Marjolein kan ook topisch en aromatisch worden gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen. Het heeft ook een positief effect op het zenuwstelsel. * Het aroma van marjoleinolie is warm, kruidig en houtachtig en bevordert een kalmerende omgeving.

Waar te koop?

Als u een flesje pure marjolein wilt kopen, gaat u naar www.mydoterra.com/natuurlijkgezond, u drukt op shop en zoekt naar “Marjoram”.

Essentiële oliën zijn krachtig en effectief ‘als’ ze puur zijn. Zonder de puurheid verdwijnen de gebruiksmogelijkheden en voordelen van etherische olie als sneeuw voor de zon. Om effectieve en zuivere oliën te garanderen, onderwerpt DOTERRA elke batch van haar essentiële oliën aan het CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®-protocol. Dit protocol bevat een reeks van strikte tests die de zuiverheid van elke batch olien beoordelen. Als een olie puur wordt bevonden, wordt deze vervolgens verkocht zodat mensen over de hele wereld de krachtige en levensverbeterende effecten van pure essentiële oliën kunnen ervaren.

Gebruik en voordelen van marjoleinolie:

Marjolein olie is een unieke en waardevolle olie vanwege de vele voordelen die ze het lichaam biedt. Marjolein etherische olie heeft een positief effect op het zenuwstelsel te hebben. * Marjoleinolie wordt ook gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen. Om deze voordelen te verkrijgen, neem je marjoleinolie inwendig, lokaal op de huid of aromatisch.

Een andere krachtige voordeel van Marjoram-essentiële olie is de ondersteuning van een gezonde immuunrespons, verdun een druppel marjolein in 0,5 l vloeistof en drink dit op. Je kunt ook marjolein olie in een veggie-capsule doen en doorslikken.

Moet je aan een lang project werken? Breng marjolein aan op de achterkant van de nek om gevoelens van stress te verminderen. Marjarom-olie bevat kalmerende eigenschappen die helpen ontspannen tijdens stressvolle momenten. Het topisch aanbrengen van majoraan essentiële olie kan helpen om de kalmerende gevoelens te geven die je nodig hebt om moeilijke of zware taken te doorstaan.

Het cardiovasculaire systeem omvat een van de meest fundamentele en cruciale delen van het lichaam – het hart. Door zijn belangrijke rol om het lichaam te doen werken is het belangrijk je cadriovasculaire systeem te ondersteunen. Marjolein olie kan een gezond cardiovasculair systeem bevorderen en helpt om je lichaam essentiële kracht te geven die het nodig heeft. * Deze voordelen kunnen worden verkregen door essentiële olie van Majolein inwendig te nemen.

Geniet van een romige, Low-Fat Spinach en Artichoke Dip waar je nog een tweede portie van zal willen. Door de combinatie van de rijke smaken van kaas en yoghurt met de voedingsstoffen van artisjok, jalapeno en spinazie, aangevuld met een vleugje marjolein, zal dit recept één van je favorieten worden. Dit recept met etherische olie is gemakkelijk te maken en is een echte topper – perfect voor kantoorfeesten en vakantiefeesten.

Als “Rock-a-bye Baby” je kind niet in slaap laat vallen, maak je dan geen zorgen; gebruik gewoon wat majolein olie. Voorafgaand aan een dutje, breng je essentiële olie van Majolein aan op de voetzolen van een druk kind. De kalmerende eigenschappen van marjolein olie helpen het kind te kalmeren en helpen hem of haar rustig en vredig te slapen.

Marjolein is een geweldige specerij om in de keuken te hebben en kan helpen een verscheidenheid aan gerechten op te peppen. De volgende keer dat een recept om gedroogde Marjolein roept, moet je het eens proberen te vervangen door Marjolein olie voor een handige en pittige smaakmaker die je maaltijd naar een hoger niveau tilt. Meestal is één druppel majoraan-essentiële olie gelijk aan twee eetlepels gedroogde marjolein.

Breng voor ontspanning van je spieren Marjolein aan op de gewenste delen van je lichaam voor en na het sporten. Marjolein is ook een perfecte olie om toe te voegen aan een rustgevende massageolie voor het verlichten van vermoeide en gestreste spieren.

Leuk feit

In Duitsland staat het marjolein kruid bekend als het “Ganzenkruid” vanwege zijn traditionele gebruik bij het roosteren van ganzen.

Plantenbeschrijving:

De marjolein plant, Origanum majorana, is een kruidachtige vaste plant die lid is van de Lamiaceae-familie. Deze plant kan een tot 60 cm hoog worden en even breed. Deze plant heeft geurige, eivormige bladeren die grijsgroen van kleur zijn. Kleine buisvormige bloemen die wit of lichtroze zijn bloeien in trossen op deze plant. DoTERRA Majolein olie wordt gewonnen uit de bladeren van de plant.

Chemie van marjoleinolie:

Belangrijkste chemische componenten: Terpine-4-ol, sabineenhydraat, γ-terpines

De belangrijkste chemische component van essentiële olie van Majoraan is Terpinen-4-ol. Terpinen-4-ol heeft een monoterpene ruggengraat en maakt deel uit van de functionele groep van alcoholen. terpineen

Marjolein olie: gebruik en achtergrond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*