Hoewel doTERRA een bedrijf is dat etherische oliën maakt, is het meest verkochte product van doTERRA de Life Long Vitality, en met reden!  Ik zal je hierna proberen uit te leggen waarom dit zo is.

Er zijn drie verschillende delen in  het supplement.  Deze werken allemaal samen om de vele levens veranderende voordelen te creëren die de Life Long Vitality geeft.  Een aantal van deze voordelen zijn minder ontstekingsreacties, een gezonde immuniteit, een helder hoofd en gezonde hersenfunctie, het ondersteunt een gezond metabolisme en de celenergie, enz. … De lijst gaat maar verder.  Deze aparte onderdelen zullen worden besproken in de volgende posts.  Dit is zeker en vast een hele boterham, maar dit is wat het anders maakt dan enig ander supplement verkrijgbaar op de markt vandaag.  Ikzelf kan geen dag zonder deze supplementen om alle bovenstaande redenen en simpelweg omdat ze mijn leven veranderd hebben!

life-long-vitality

Sommigen onder jullie weten misschien dat ik ondertussen reeds 2,5 jaar lijdt aan de spierziekte fibromyalgie.  Ik heb enorm onder andere veel spierpijnen, een zeer lage energie dosis en heb erg veel last van maag en darmen.  Er zijn nog een hele waslijst aan andere symptomen, maar dit zijn de belangrijkste voor mij.  Sinds ik begonnen ben met het nemen van de Life Long Vitality een maand geleden, is mijn energiepeil de lucht in geschoten, ik ben kunnen stoppen met het nemen van mijn maagbeschermers en ik voel me gewoon algemeen veel gelukkiger.  De pijnen zijn niet weg, maar het heeft me wel reeds geholpen met de andere vervelende zaken waar ik mee moet leven door mijn ziekte.  En ik ben echt benieuwd om te zien hoe dit verder nog evolueert aangezien ik de supplementen nog maar een kleine maand neem.  Dus ik hou van de Life Long Vitality en ik ben ervan overtuigd dat iedereen baat heeft bij het nemen van dit supplement.

Maar 30 dagen voor een gegarandeerde verandering in uw leven!  Koop het Life Long Vitality pakket via het loyalty rewards programma, gebruik het voor 30 dagen, en indien u niet tevreden bent van de resultaten voor uw vitaliteit en energie, retourneer uw product dan voor een volledige terugbetaling en cancel uw Loyalty Rewards bestelling zonder verdere verplichtingen.  Probeer dus de producten, zie hoe ze uw leven veranderen en deel uw verhaal met mij!

Lieve groetjes en wees natuurlijk gezond!

Lins

PS: Heeft u interesse in dit product?  Kijk dan even onder de tab producten kopen.

Life long vitality: vitaliteit voor het leven!
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*