doTERRA-Holiday-JoyGratis deze maand bij bestelling van 125 productpunten! Buiten is het koud, nat en donker, maar binnen in huis kan u een geweldige atmosfeer creëren met de gezellige, warme sfeer die de Holiday joy blend van doTerra brengt. Super mix om met een tasje warme choco of glühwein en een fleece dekentje in de zetel te kruipen, of met het hele gezin een fijn gezelschapsspel te spelen.

Waaruit bestaat deze blend?

De holiday joy blend kan gebruikt worden om de ruimte een lekkere geur te geven, maar hij heeft tegelijkertijd ook nog een aantal positieve effecten. Verdamp hem in huis om je familie gelukkig en blij te houden dit feestseizoen.

Wild orange: Super olie om energie en vitaliteit te geven aan lichaam en geest. Brengt een goede gemoedstoestand en helpt onrust te verzachten.

Den: Antibacterieel, dus kan ziektekiemen uit de lucht halen om u en uw familie gezond en gelukkig te houden.

Cassia: Heeft eigenschappen om het fysiek en emotioneel welzijn te behouden en kan onrust verzachten.

Kaneel: Bekend in vele studies voor zijn antiviraal en anti-infectieuze werking. Onderzoek bewijst dat het moeilijk is voor ziektekiemen om in zijn aanwezigheid te overleven.

Nootmuskaat: zijn zoete, kruidige aroma doet meer dan lekker ruiken, het helpt je emotionele welzijn te bevorderen.

Vanille: Kalmerend en relaxerend aroma, maakt goedgezind en helpt stress, spanning, boosheid en irritatie te kalmeren.

HJ-pinecones

Een leuk decoratie-idee voor in huis met kerst: Dennenappels met holiday joy geur.

Je dennenappels op een lage temperatuur bakken is een slimme zet als je geen zin hebt in al die beestjes in huis. Verwarm je heteluchtoven voor tot ongeveer 160 – 180 graden en plaats de dennenappels op een bakplaat met bakpapier of aluminiumfolie. Je kunt ze eventueel ook in een ovenschaal leggen. Plaats de dennenappels in de oven en check ze regelmatig zodat ze niet verbranden. Als de dennenappels helemaal openstaan en het sap eruit is gelopen en opgedroogd, dan zijn ze klaar. Dit duurt maximaal een half uurtje.

Breng ,nadien 1-2 druppeltjes van de olie aan op elke dennenappel en doe de dennenappels in een afsluitbare plastiek zak, laat ze enkele dagen alle vluchtige stoffen absorberen, en voila, je bent klaar om te beginnen decoreren met je eigen zalig geurende dennenappels!

Veel plezier!

Shop: www.mydoterra.com/natuurlijkgezond
email: info@natuurlijk-gezond.be
Holiday joy blend
Tagged on:                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*