shutterstock_146333138Stress maakt voor ons allemaal deel uit van ons leven. Volgens het Europees agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk is ongeveer de helft van de Europese werknemers van mening dat stress algemeen voorkomt op de werkplek en stress veroorzaakt nagenoeg de helft van alle verloren werkdagen. Maar of je stress nu van thuis uit, van op je werkplaats of van een beetje overal komt, enke persoon kan wel een fijne boost gebruiken om zichzelf en diegenen rondom hun  wat op te vrolijken.

dōTERRA’s Elevation vrolijkheids-mix van gemoed verbeterende of CPTG etherische oliën (lavandin, tangerine, elemi, citroen mirte, melisse, ylang ylang, osmanthus, and sandelhout) kan gebruikt worden wanneer je je gestrest, loom of verdrietig voelt, of wanneer je gewoon nood hebt aan iets om je op te vrolijken.

Elevation_15mlGebruik Elevation om je gevoel van eigenwaarde te bevorderen, en tegelijk je gevoelens van droefheid of onrust te verminderen. Je verdient het. 

Voor de beste resultaten vernevel je de mix in de lucht, of gebruik het op de huid. 

Tips van doTERRA over hoe Elevation te gebruiken

  • Wrijf Elevation over je hartstreek, slapen of polsen voor een instant gemoeds-boost.
  • Na een lange, stressvolle dag neem je een bad met een paar druppels Elevation om de onrust te verdrijven en te recupereren.
  • Draag het als parfum. Mensen zullen ineens een heel stuk gelukkiger zijn rondom jou.
  • Vernevel het in huis gedurende de winter maanden, wanneer de kinderen de ganse dag binnen gezeten hebben.

Een flesje Elevation van 15 ml kost €56 retail, met een doTERRA klantenrekening kost het €42, u spaart dan dus €14 uit op dit product.

Geef jezelf een opkikker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*