Een topic dat mij zeer nauw aan het hart ligt is fibromyalgie.  Ikzelf maakte 2,5 jaar geleden (toen ik zwanger was van mijn prachtige dochter) kennis met deze ziekte.  Ze is sindsdien altijd bij me.  Ik heb gevloekt, gekrijst, gehuild, ruzie gemaakt met mezelf (en op slechte dagen ook soms met mijn omgeving) en uiteindelijk heb ik me erbij neer gelegd.

Symptoms_of_fibromyalgia

Ik was de dokters en ziekenhuizen en controles beu, ik had geen energie om de dingen te doen die ik graag doe, laat staan voor die dokters!  Dus ik had het zo een beetje opgegeven en leefde van dag tot dag.  Tot ik vorig jaar in september (via een vriendin van me die reuma heeft) kennis maakte met doTERRA.  Het was op een info avond die gegeven werd door Susan Shuh uit Oostenrijk dat ik te horen kreeg dat doTERRA een bedrijf is dat etherische oliën produceert, en… dat deze oliën niet alleen goed ruiken, maar ook kunnen gebruikt worden bij het bestrijden van allerlei ziektes en kwalen…  En ik rolde eens met mijn ogen en dacht, jaja…

Na de info avond praatte ik nog wat na met de gastvrouw Kristien en Susan. Susan wist me te zeggen dat dé specialist op het vlak van etherische oliën, ene Dr. Hill naar Nederland zou komen een maand later.  Dus ik besloot om samen met Kristien ernaartoe te gaan.

Wat Dr. Hill daar vertelde en ons liet zien ging gewoon aan mijn verbeelding voorbij, maar daar later meer over.  Na deze lezing praatten we persoonlijk met Dr. Hill en hij raadde mij aan om hun top verkopende product te proberen, Life Long Vitality.  Je leest het goed, het bedrijf is eigenlijk een bedrijf dat etherische oliën produceert, maar hun best verkopende product is een voedingssupplement, of beter, een wel overwogen combinatie van drie voedingssupplementen.

Ik was nog wat sceptisch en was pas eind januari klaar om effectief de stap te zetten deze producten te proberen.  Werd ik even goed op mijn plaats gezet zeg!  Een week later voelde ik dat ik veel meer energie kreeg, en ook mijn darmen begonnen zich wat beter te gedragen.  Nog een week later was ik zo enthousiast over de life long vitality dat ik besloot om ook wat oliën te proberen, en nu, een maand later zit ik in Salzburg om drie dagen te leren over alles wat met etherische oliën en de voedingssupplementen van Doterra te maken heeft! En zo is natuurlijk gezond geboren…

Waarom?  Simpelweg omdat ik vind dat wanneer een natuurlijk product zonder bijwerkingen zo krachtig is dat het een deel van mijn medicatie kan vervangen en zelfs overtreffen, dat wanneer een product mij na 2,5 jaar eindelijk weer genoeg energie geeft om eropuit te trekken in plaats van thuis te zitten kniezen, dan vind ik dat ik dit moet delen met mijn lotgenoten en alle anderen die hier baat bij kunnen hebben.

Ik ga niet liegen, het heeft niets veranderd aan het feit dat ik constant pijn heb, mijn pijnmedicatie neem ik nog steeds zeer trouw in, maar daarnaast neem ik nu enkel en alleen nog mijn Life Long Vitality en wat andere natuurlijke voedingssupplementen van doTERRA.  Ik ben verkocht en ik ben er van overtuigd dat eenieder die dit product probeert, er nooit meer mee wil stoppen, je voelt het gewoon zijn werk doen!

Dank je Kristien en Susan, jullie zijn mijn reddingsboeien geweest op een moment dat ik er echt nood aan had, en nu wil ik dat graag ook zijn voor andere mensen, dus voel je vrij mij te contacteren voor meer info over welke supplementen ik nu juist neem en in welke dosis.

In de vorige posts vindt u meer info over de Life Long Vitality.

Indien je graag zelf de Life Long Vitality probeert, je vind hem hier.

Lieve groetjes en wees natuurlijk gezond!

Lins

Fibro-monster: mijn verhaal over fibromyalgie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*