Veel gestelde vragen over de doterra account:

1. Betekent het inschrijven in een wholesale account (ipc) dat ik producten moet verkopen, een hele stock moet inslaan, leveringen moet maken, enz…?

Nee. Een wholesale account (ipc) aanmaken betekent gewoon dat je de producten aan groothandelprijs krijgt. Je betaalt een inschrijfbedrag van 20 euro en in ruil hiervoor kan je je oliën en andere producten met korting aankopen. Gewoonlijk ligt deze karting rond de 25%, dus dit is zeer interessant! Er zijn verder geen verplichtingen. Je koopt wat je wil, wanneer je wil.

2. Wat is het Loyalty Rewards Program:

Met dit programma kan je je producten bestellen die je maandelijks aankoopt in ruil voor punten die je spaart om producten te bestellen en er zijn ook maandelijks GRATIS producten te verdienen. Dit is echt de beste en voordeligste optie om producten aan te kopen bij doTERRA. Je kan de bestelling steeds aanpassen op jouw account. Zowel de items, verzending en betaalmethode is elke maand aanpasbaar. En je kan de bestelling tot 24u op voorhand cancellen.

3. Wat als ik de producten wil verkopen, of mijn eigen producten gratis wil?

Wanneer je interesse hebt in genoeg commissie te krijgen zodat je je eigen producten hiermee kan betalen (of meer), dan zijn er een paar voorwaarden. Je moet dan elke maand een loyalty rewards order hebben van 100 PV of meer. Eens dit in orde is, kan je mensen beginnen te verwijzen naar doterra, je kan hen leren over de etherische oliën en zo kan je een commissie verdienen op elk product dat zij aankopen.

4. Eens ik mijn account heb opgezet, is er dan producttraining? Hoe weet ik hoe ik de oliën kan gebruiken?

We hebben echt geweldige trainings opties als team. Je kan de oliën leren gebruiken vanuit het comfort van je eigen thuis. We hebben online klassen, webinars en andere trainingsprogrammas om je te helpen compleet goed te voelen bij het gebruik van de etherische oliën. We hebben ook een aantal facebook groepen en blogs waar je met honderden andere doTERRA gebruikers kan praten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*