Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LinkedIn – The Basics, do’s & don’ts

05/10/2019 @ 14:00 - 17:00

LinkedIn is een sociaal medium dat vooral voor professionele doeleinden wordt gebruikt, om nieuwe klanten te vinden, maar zeker ook om een job aan te bieden of te vinden. Het is als het ware jouw online visitekaartje én CV. Je post er geen schattige katfoto’s (tenzij je een dierenarts of catsitter bent) en ook geen foto’s van jezelf in bikini. Maar wat doe je dan wel op LinkedIn. Tijdens deze basisworkshop zetten we een LinkedIn profiel samen met jou op (je brengt je computer mee), of we bekijken jouw LinkedIn pagina. Hoe werkt een ondernemingspagina en wat zijn de basis functionaliteiten die LinkedIn te bieden heeft. 


En wat is nu wel done of net niet op LinkedIn? Hoe kun je interessante content aanbieden – kortom: hoe kan jij LinkedIn inzetten voor je carrière, je zaak, in short, je professionele leven. 


Secret Sparkles is een full-service online marketing en communicatiebureau door Sandrien Simons en Jessica Van Humbeeck. De trendsetter en online sterkte van Sandrien, in combinatie met de jarenlange schrijf- en marketing ervaring van Jessica, zorgt voor de ideale aanpak van jouw communicatie. Beide dames hebben ook The British School of Etiquette Benelux, waar ze interessante business workshops organiseren. 

LinkedIn – The Basics, do’s & don’ts

Details

Date:
05/10/2019
Time:
14:00 - 17:00
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-linkedin-the-basics-dos-donts-69224736049

Organizer

The British School of Etiquette Benelux
Website:
https://www.eventbrite.nl/o/the-british-school-of-etiquette-benelux-25849529887

Venue

HypnoseCentrum
150 Nieuwlandlaan, 3200 Aarschot
Aarschot, 3200 BE
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*