Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Introductie aromatherapie

09/11/2018 @ 20:00 - 22:00

Ben je nieuwsgierig naar het gebruik van etherische / essentiële oliën en aromatherapie? Wil je graag weten hoe deze jou in het dagdagelijkse leven kunnen helpen om jezelf en je gezin gezond te houden? Dan is deze introductie een zeer goede start voor jou!


– Etherische olie kunnen je verlichting en ondersteuning geven bij fysieke en persoonlijke ongemakken
– Deze workshop geeft je een idee hoe je zelfstandig je lichamelijke en emotionele balans kan terugvinden. Essentiële oliën zijn zeer krachtig en hebben vele mogelijkheden. Daarom is het van belang dat je de juiste informatie krijgt zodat je weet hoe je een essentiële olie zo effectief mogelijk kunt inzetten.
– Dit vluchtige aromatische deel van de plant heeft zeer krachtige genezende eigenschappen. Helaas kennen de meeste mensen deze mooie oliën alleen van het oliebrandertje met een kaarsje eronder. Een manier om de omgeving lekker te laten ruiken maar jammer genoeg zonder enig effect.
– Ben jij iemand die zich graag bezighoudt met natuurlijke ditjes en datjes zoals kruiden, etherische oliën en theetjes. En ben jij iemand die je gezondheid het liefst op een natuurlijke manier ondersteunt? Zijn geuren voor jou belangrijk? Heb je misschien wel eens een geurolie gekocht maar wist je niet zo goed wat je daarmee moest? Dan is deze workshop zeker wat voor jou!


Tijdens deze korte maar intensieve workshop wil ik je laten kennismaken met de mogelijkheden van de oliën. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:  • Inleiding: wat zijn etherische oliën?

  • Belang van de kwaliteit van etherische oliën

  • Toepassingswijzen van etherische oliën

  • 10 meest gebruikte etherische oliën en hun werking***


Breng een vriendin, zus, buurvrouw, collega, … mee, kom samen de ‘sfeer’ opsnuiven en maak er een gezellig avondje uit van en niemand gaat met lege handen naar huis, je krijgt van ons meteen je eigen testpakketje mee!

Introductie aromatherapie

Details

Date:
09/11/2018
Time:
20:00 - 22:00
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-introductie-aromatherapie-50219736584

Organizer

Natuurlijk gezond
Website:
https://www.eventbrite.nl/o/natuurlijk-gezond-10938737893

Venue

Natuurlijk gezond (bel Nys-Couwberghs)
Kaaistraat 21, 2230 Herselt
Herselt, 2230 BE
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*