Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hoe zet ik mijn zaak op Facebook? – The Basics

30/09/2019 @ 10:00 - 13:00

Facebook? Help, hoe begin ik eraan? Hoe maak ik een pagina? Hoe maak ik mijn pagina interesssant? Waarom heeft Facebook liever niet dat ik een profiel met mijn bedrijfsnaam aanmaak? Het zijn vragen die we regelmatig krijgen. Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag (je brengt je computer mee) en zetten we een Facebook bedrijfsprofiel voor jouw zaak op. Heb je al een bedrijfsprofiel, maar weet je niet goed waarop of waaraan? Ook dan is deze workshop wat voor jou. 


Deze workshop is voor iedereen die Facebook wil leren kennen of zijn/haar eerste stappen in de Facebookwereld voor ondernemingen zet. Wil je een gevorderde workshop volgen? Hou onze agenda dan in de gaten.


We doen de workshop bewust in kleine groepjes, zodat iedereen persoonlijk kan worden begeleid.


Secret Sparkles is een full-service online marketing en communicatiebureau door Sandrien Simons en Jessica Van Humbeeck. De trendsetter en online sterkte van Sandrien, in combinatie met de jarenlange schrijf- en marketing ervaring van Jessica, zorgt voor de ideale aanpak van jouw communicatie. Beide dames hebben ook The British School of Etiquette Benelux, waar ze interessante business workshops organiseren. 

Hoe zet ik mijn zaak op Facebook? – The Basics

Organizer

The British School of Etiquette Benelux
Website:
https://www.eventbrite.nl/o/the-british-school-of-etiquette-benelux-25849529887

Venue

HypnoseCentrum
150 Nieuwlandlaan, 3200 Aarschot
Aarschot, 3200 BE
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*