Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De Kracht van de Introverte Spreker inclusief netwerklunch

19/11/2019 @ 09:30 - 13:30

Je moet speechen en het is bijna zo ver. Zo dadelijk is het jouw beurt! Je probeert je zenuwen angstvallig onder controle te houden. Je gedachten flitsen alle kanten op. De ergste doemscenario’s passeren de revue in de hoofd…


Herkenbaar? Troost je, je bent zeker niet de enige. De meeste mensen spreken niet graag voor een groep en dat is een sterk verbloemd statement. Ze hebben last van “plankenkoorts”. 


De gevoeligheid voor prikkels is bij iedere persoon anders. Bij introverten of mensen met HSP (Highly Sensitive Person) is het zo dat een overactiviteit aan prikkels de aandacht verstoort, alsook het kortetermijngeheugen. ook het improvisatievermogen wordt belemmerd. En laat dat net een factor zijn die je voor public speaking echt wel kan gebruiken. 


Dat spreken voor publiek een prikkelende activiteit is, is waarschijnlijk nog een verbloeming. Introverten hoeven niet perse aan plankenkoorts te lijden, maar hun aandacht wordt er wel door belemmerd. Zelfs met bakken ervaring voelt het nog steeds niet aan als een prettige ervaring. Zeker die eerste momenten in de spotlights. Hoe geraak je dan in je “sweet spot” van waaruit de woorden als vanzelf stromen? Waar de creativiteit flowt? Zelfontplooiing is het mantra van deze tijd. het is de klassieke manier om mensen uit hun comfortzone te halen. Dit doen we stapsgewijs en met zelfzorg. 


Dat is ook waar The British School of Etiquette Benelux voor staat. Zelfontplooiing, in jezelf de beste versie van jezelf vinden, want het zit in je. Voor deze workshop werken we samen met stemexperte Stefanie Van Moen, van Voxconsult. Ze benadert toegankelijk, maar toch op wetenschappelijke manier deze materie, zonder wollig over te komen. Deze workshop is one to watch. Wij zijn dan ook enorm blij dat zij deze voor onze organisatie wil geven. 


We sluiten deze workshop af met een gezellige netwerklunch (broodjeslunch). 


Deze workshop is beperkt tot 12 personen. 

De Kracht van de Introverte Spreker inclusief netwerklunch

Venue

Faculty Club
14 Groot Begijnhof, 3000 Leuven
Leuven, 3000 BE
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*