Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

(Chronische) pijnklachten natuurlijk bestrijden

30/11/2018 @ 20:00 - 22:00

Mijn zoektocht naar natuurlijke pijnbestrijding kwam er na de diagnose fibromyalgie. Mijn persoonlijke lijdensweg  van pijn en het zoeken naar een uitweg heeft helaas beslag gelegd op  4 jaar van mijn leven. Op het dieptepunt was ik bijna volledig bedlegerig en kreeg ik epilepsieaanvallen van de zware medicatie die ik moest nemen.


Ik heb me uiteindelijk uit deze uitzichtloze situatie kunnen worstelen door het over een heel andere boeg te gooien. Sinds  2 jaar ben ik nu volledig vrij van medicatie, ik heb bijna geen pijn meer, kan terug sporten en durf me zelfs voorzichtig terug ‘gezond’ te noemen.


Mijn ervaring is dat je je niet mag blindstaren op de pijn of ziekte als een soort van geïsoleerd fenomeen, maar samen met een specifieke pijnbestrijding het lichaam als geheel weer gezond moet weten te maken. We denken namelijk maar al te vaak dat we gezond zijn tot we dan toevallig ziek worden, helaas is het veeleer zo dat we ziek worden omdat we al lang niet meer gezond zijn.


Op deze infoavond wil ik graag met jullie mijn ervaringen delen van hoe ik pas door deze dubbele aanpak mijn toestand drastisch kon verbeteren.


Specifieker zal ik ingaan op:


– Het gebruik van essentiële/etherische oliën  bij de behandeling van pijn en onstekingen (spieren, gewrichten, buik, enz…).


– Het enorme belang van gezonde voeding en het  eventuele gebruik van voedingssupplementen voor het behoud van een goede gezondheid en wat dit dan wel mag zijn (zie je ook door de bomen het bos niet meer? dat is normaal en ik leg je uit waarom..), 


-Stress


-Andere vragen van jullie waar ik bij zou kunnen helpen


Mij is het gelukt om van de pijn af te geraken door deze specifieke aanpak en mijn ervaring is dat dit ook bij andere mensen zeer goede resultaten oplevert.

(Chronische) pijnklachten natuurlijk bestrijden

Venue

Natuurlijk gezond (bel Nys-Couwberghs)
Kaaistraat 21, 2230 Herselt
Herselt, 2230 BE
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*