Leuke nieuwtjes kregen we hier vandaag te horen op de conventie in Gmunden! Ik ben hier zowel aanwezig als toeschouwer, als met onze handgemaakte aroma juwelen. 🙂

handgemaakt aroma juweel Er zijn enkele nieuwe producten die vanaf 1 juli te verkrijgen zullen zijn. Een van deze producten waar ik zelf super opgewonden over ben zijn de deep blue supplementen. Deze zijn gemaakt om te helpen bij spier en gewrichtspijnen, zowel van chronische aard als acuut.

deep blue supplementenEr is een green drankje uit dat je bij het ontbijt of middagmaal kan drinken om je eetlust de volgende uren onder controle te houden en repen die dezelfde werking hebben.

gewichtscontrole  Ook zijn er nieuwe staaltjes uit van de shampoo en conditioner.

shampoo en conditioner stalen Dit was even kort een update over wat we vandaag te horen kregen, meer gedetailleerde info over de nieuwe producten volgt kortelings!

Tschüss!

 

Update 8 juni 2015:

Op zaterdag (de tweede conventiedag) werd er gesproken over depressie, en welke stappen er kunnen ondernomen worden op een natuurlijke manier om reeds stappen in de goede richting te maken. Een artikel hierover volgt… 🙂

Het volgende onderwerp waren weer nieuwe product-introducties! Whoohoow!

We kwamen onder andere te weten dat doterra dit jaar zijn bugel voor onderzoek en ontwikkeling verviervoudigd heeft! Er is ook een nieuwe vice-president voor deze afdelen, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van voedingssupplementen. Uit deze nieuwigheden is een uiterst interessant product voortgekomen, de volledig vernieuwde daily nutriënt pack… TADAAA

Wat is er nieuw? Euh… Alles! Doterra heeft een ware revolutie gestart op het gebied van gezonde voeding en wat we nodig hebben. Echt verbazingwekkend, ook hierover volgt een mooi artikel.

De volgdende spreker, de 78-jarige Dr. Jorn Dyerberg, was de grondlegger van de studies naar DHA en EPA (of beter gekend als Ω3). Hij deed in 1979 onderzoek naar de reden waarom de eskimo’s in groenland zulke lange, gezonde levens leidden, waarom de doodsoorzaak hier slechts in 5% van de gevallen te wijten was aan cardiovasculaire aandoeningen, en in Noorwegen maar liefst 40%!

Het antwoord? Ziehier de heerlijke eskimo maaltijd ten dienen tijden, boordevol Ω3:

IMG_4260Njam Njam!

Van 1979 gaan we daarna over naar het hedendaagse onderzoek naar Ω3, dus je raadt het al… Artikel volgt…

Als afsluiter hadden we Dr. Hill die ons een update gaf over de samenwerking van doTERRA met verscheidenen onderzoekscentra en medische personen en instellingen. Hij had het erover dat deze partnerschappen enorm belangrijk zijn om de kloof tussen etherische oliën en wetenschap te dichten, wat ik persoonlijk alleen maar kan toejuichen… Niemand heeft me ooit zo opgewonden gekregen over chemie dan Dr. Hill. 🙂

Zo, ik ben weer uit gebabbeld, voor nu dan in ieder geval… Tot vlug weer met meer geweldige info over voorgaande onderwerpen, ik kijk er naar uit, jullie ook?

Natuurlijk gezonde groeten,

Lins

 

Europese conventie:nieuws!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*