10996310_10153180011074314_6749533429755215569_n

In de hedendaagse, gehaaste maatschappij, zijn gevoelens van stress, spanning en angsten veel voorkomend en ze kunnen uiteindelijk leiden tot een achteruitgaande gezondheid wanneer ze worden genegeerd. PastTense is een opmerkelijke mix van etherische oliën die bekend staan om de ongemakken geassocieerd met spanning en stress. Gekend voor hun verzachtende eigenschappen op zowel lichaam als geest, verlichten de etherische oliën in past tense vlug de spanningen, relaxeren de spieren en kalmeren emoties. PastTense wordt geleverd in een handige 10ml roller-flacon voor makkelijk aanbrengen op het werk, op school, of thuis. Breng simpelweg aan op de nek, schouders, of achter de oren om stramme, gespannen spieren te ontladen tijdens het inademen van het heerlijk koelende, therapeutische aroma van PastTense.


Applicatie: Aromatisch en uitwendig   /   Kan onverdund worden gebruikt


Ingrediënten: De etherische oliën van wintergreen blad, lavendel bloem, pepermunt plant, wierook hars, koriander kruid, marjoraam blad, roomse kamille bloem, basilicum blad en rozemarijn blad.


Aroma: fris, muntig, kruidig


Gebruik:
  • Breng aan op nek en schouders tijdens het werk om stress en spanning te verlichten
  • Gebruik PastTense voor het maken van een test, voor het doen van een publieke presentatie, of in andere stress-situaties
  • Breng aan op de polsen, voeten, of nek om een zeer gespannen kind te kalmeren
  • Gebruik ‘s nachts voor bedtijd om een goede nachtrust te bevorderen.

Belangrijkste voordelen:
  • Kalmeer spierspanning in hoofd en nek
  • Helpt stress en angst te verminderen
  • Komt verpakt in een handige roll-on flacon

PastTense® ontspannings-mix

Artikelnummer: 31350001

Prijs met klantenaccount: €20.57

Prijs zonder klantenaccount: €27.43

Productpunten: 18.50


Gebruiksaanwijzing:
  • Verdampen: Gebruik 3 à 4 druppels in een verdamper naar keuze
  • Uitwendig gebruik: Breng 1 à 2 druppels aan op het gewenste gebied. Verdun met gefractioneerde kokosolie om huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie aanvullende voorzorgsmaatregelen hieronder.

Voorzorgsmaatregelen:

Mogelijk irriterend voor de huid indien onverdund. Buiten het bereik van kinderen houden. Wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft, of onder toezicht van een dokter staat, consulteer dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenoor en gevoelige gebieden.


Open een klanten account bij doTERRA (éénmalig 24 euro) via onze shop www.mydoterra.com/natuurlijkgezond (klik op JOIN in de rechter bovenhoek en als enroller ID vult u 745501 in) of vraag een inschrijfformulier via mail en ontvang een jaar lang 25% korting op alle doTERRA producten! Na een jaar kan u kiezen of u graag de account blijft behouden of niet, het is dan een verlenging van 15 euro, hiervoor krijgt u een gratis flesje pepermunt ter waarde van van €28,23! Voor meer info stuur ons een mailtje op info@natuurlijk-gezond.be


 

Bovenstaande informatie is niet bedoeld om een diagnose te stellen, een behandeling voor te schrijven, genezing te beloven, of preventie van ziekten te garanderen.  Zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bekende medische condities dienen te overleggen met een arts voor het gebruik van etherische oliën. De uitspraken op deze website zijn persoonlijke opinies en ervaringen van onafhankelijke personen.

 

 

 

 

 

Etherische olie in de kijker: PastTense ontspanningsmix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*