Net zoals ik zult u waarschijnlijk zeer voorzichtig zijn met wat u aan uw kind geeft wanneer het ziek is of een ongelukje had. Ik hou niet van medicijnen, ik gebruik ze zelf graag zo min mogelijk en wil dus liever Nina er ook niet meer dan strikt noodzakelijk mee in contact laten komen.

Natuurlijk wilt u uw baby of kind wel helpen indien ze ziek zijn, hoesten, buikkrampen hebben of zich gestoten hebben met een pijnlijke blauwe plek tot gevolg. Niets is zo frustrerend als een kindje dat pijn heeft en u die er niets aan kan doen!

Dit is allemaal verleden tijd met etherische oliën in huis. Indien u de oliën met kennis van zaken en gezond verstand gebruikt, zijn ze perfect veilig voor zowel u als uw baby en kunnen ze u helpen vele brandjes te blussen.

Pas op, etherische oliën zijn geen vervanging voor een doktersbezoek. Indien uw baby aanhoudende of ernstige klachten heeft ben ik van mening dat u steeds een dokter dient te bezoeken om te kijken wat er juist aan de hand is. Wanneer u ervan verzekerd bent dat het niets ernstig is, kan u aan de slag met etherische oliën. Ook wanneer de dokter uw baby medicatie voorschrijft kan u deze aanvullen door het gebruik van etherische oliën.

Lieve groetjes en knuffels,

Lins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*