Het eerste deel van de Life Long Vitality is de Alpha CRS+.  De Alpha CRS+ is het complex voor de cel vitaliteit.

Cellen zijn de bouwstenen van ons lichaam.  Wanneer we verouderen, kan de cel functie achteruitgaan en we kunnen een vermindering van energie en prestatie voelen.  Het menselijke lichaam bestaat uit miljoenen cellen die allen in constant communicatie staan met mekaar.  Gezonde cellen reproduceren zich, ze voeren een gespecialiseerde functie uit en wanneer ze niet meer nuttig zijn gaan ze in zelfdestructie om plaats te maken voor nieuwe, gezonde cellen.

Alpha CRS+

Wanneer het cel DNA of andere structuren beschadigd zijn, lijdt het vernieuwingsproces hieronder en gaat de staat van de cellen erop achteruit.  DNA regelt ook de vermenigvuldiging van de mitochondriën in onze cellen, en dit is waar de zuurstof en voedingsstoffen gemetaboliseerd worden om energie te creëren.

Gezonde functie van de mitochondriën is zoals een goed getunede motor, efficiënt kracht produceren met minder uitstoot.  Wanneer we ouder worden, vermindert het aantal en de efficiëntie van deze mitochondriën en met onze energie gebeurt dus hetzelfde.

Ongezonde mitochondriën stoten meer toxische vrije radicalen uit,  deze kunnen het cel DNA beschadigen, en zo een oxiderende kettingrectie starten die de celstructuur en gezonde cel functie kunnen beschadigen.  Dit kan een hele reeks degenererende kwalen uitlokken zoals chronische ontstekingen, cardiovasculaire ziekte, zelfs sommige vormen van kanker en de zichtbare tekenen van veroudering.

Om de vrije radicalen te neutraliseren, hebben we antioxidanten nodig. Het Alpha CRS+ supplement bevat een belangrijke antioxidanten mix voor een betere cel gezondheid, deze mix bevat een krachtige dosis polyfenolen.  Het bevat wierookboom om zijn boswellia-zuren die een gezonde ontstekingsreactie in de cellen bevordert.  Het bevat ook een extract van Ginko Biloba dat mentale helderheid en mentale functie ondersteunt.  Er zitten ook krachtige hoeveelheden van metabolische elementen voor cellulaire energie in, nl. Co-enzym Q10, alpha lipoïc acid en nog veel meer.

Nog meer info over de Alpha CRS+ vind je HIER.

Lieve groetjes en wees natuurlijk gezond!

Lins

Alpha CRS+ : onderdeel van de Life Long Vitality pack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*